Hyppää sisältöön
Pipliakauppa keskittyy palvelemaan seurakuntia ja kirjakauppoja. Yksityisasiakkaat saavat jatkossa monipuolisempaa palvelua Sacrumilta.

Pipliakauppa keskittyy palvelemaan seurakuntia ja kirjakauppoja. Yksityisasiakkaat saavat jatkossa monipuolisempaa palvelua Sacrumilta.

Pipliaseura tiivistää yhteistyötään Sacrum Oy:n kanssa ja keskittyy palvelemaan pääasiassa seurakunta- ja kirjakauppa-asiakkaita. Tavoitteena on taata yksilöidympää palvelua seurakunnille, kirjakaupoille, tukkukaupoille ja muille yhteisöille Pipliakaupassa. Sacrumin verkkokauppa puolestaan kykenee vastaamaan nopeasti ja laadukkaasti kuluttaja-asiakkaiden tarpeisiin. Sacrum vastaa jatkossa Pipliaseuran nahkakantisten Raamattujen ja virsikirjojen sekä niiden nimipainatusten toimittamisesta yksityisasiakkaille.

Tarjoamme edelleen kulutta-asiakkaillemme laajan valikoiman lahjatuotteita, kortteja sekä adresseja. Näitä tuotteita voi tilata suoraan Pipliakaupasta. Kuluttaja-asiakkaana voit tehdä tilauksia joko kirjautuneena tai kirjautumatta. Luomalla käyttäjätilin Pipliakauppaan, nopeutat ostamista, voit seurata toimituksen etenemistä ja näet ostohistoriasi.

Seurakunta- ja yritysasiakkaat saavat edelleen Pipliaseuran tuotteet edullisesti sopimushinnoin kirjautumalla Pipliakauppaan. Ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen löydät täältä.

Pipliakauppa palvelee myös henkilökohtaisesti numerossa 010 838 6520 (ma-pe klo 9-15) tai osoitteessa myynti (at) piplia.fi.

Lisätietoja myyntipalvelustamme (ks. tiedot yllä) tai seurakuntapalvelun johtaja Antti Siukonen, antti.siukonen (at) piplia.fi.

Edellinen julkaisu Osmo Rauhala on kuvittanut Suomen Pipliaseuran tämän vuoden joulukortin